Első edzés

15000 Ft

Az edzés melyben minden benne van.
És tényleg:

Minden.
Vásárlás
4 videót tartalmaz
0 felhasználó vásárolta meg

Gyakorlatok


Generic placeholder image
Tolódszkodás két pad között
Ez a gyakorlat nagy hatékonysággal fejleszti a kar és váll izmait. Előnye,hogy bárhol kis helyen is elvégezhető. Érdemes megfigyelni a gyakorlatot és a videóban feltüntetett szakértői véleményt betartani,mert ez fogja eredményezni a gyakorlat maximális hatékonyságát.
Generic placeholder image
Homlokhoz engedés rúddal tricepszre
Ez a gyakorlat nagy hatékonysággal fejleszti a kar és izmait és erősíti a könyök területét. Előnye,hogy bárhol kis helyen is elvégezhető. Érdemes megfigyelni a gyakorlatot és a videóban feltüntetett szakértői véleményt betartani,mert ez fogja eredményezni a gyakorlat maximális hatékonyságát.
Generic placeholder image
Mellnyomás gépen szűk fogással
Ez a gyakorlat nagy hatékonysággal fejleszti kiemelten a mell izmait.Emellett terhelést kapnak kar és váll izmai is. Előnye,hogy gépen kevés hiba lehetőség van. Érdemes megfigyelni a gyakorlatot és a videóban feltüntetett szakértői véleményt betartani,mert ez fogja eredményezni a gyakorlat maximális hatékonyságát.
Generic placeholder image
Fel lépés emelvényre
A gyakorlat végrehajtásához szükség van egy olyan felületre ami körülbelül a térd magasságában van,de ez lehet alacsonyabb is. Javítja a kordinációját a testnek és nagy hatékonysággal erősíti a láb izmait és a térd körüli izmokat szalagokat.