Harmadik edzés

Ingyenes

123
Beszerzés
3 videót tartalmaz
0 felhasználó vásárolta meg

Gyakorlatok


Generic placeholder image
Kábeles keresztezés alulról mellre
Ez a gyakorlat nagy hatékonysággal fejleszti kiemelten a mell izmait.Emellett terhelést kapnak kar és váll izmai is. Előnye,hogy a csigán végzett gyakorlatok erősítik a szalag rendszert is. Érdemes megfigyelni a gyakorlatot és a videóban feltüntetett szakértői véleményt betartani,mert ez fogja eredményezni a gyakorlat maximális hatékonyságát.
Generic placeholder image
45 fokos nyomás mellre
Ez a gyakorlat nagy hatékonysággal fejleszti kiemelten a mell izmait.Emellett terhelést kapnak kar és váll izmai is. Előnye,hogy a szabad súlyos gyakorlatok növelik legjobban az izmokat. Érdemes megfigyelni a gyakorlatot és a videóban feltüntetett szakértői véleményt betartani,mert ez fogja eredményezni a gyakorlat maximális hatékonyságát.
Generic placeholder image
Oldalemelés döntött törzzsel
Ez a gyakorlat nagy hatékonysággal fejleszti kiemelten a váll izmait.Emellett terhelést kapnak kar és a hát izmai is. Előnye,hogy a szabad súlyos gyakorlatok növelik legjobban az izmokat. Érdemes megfigyelni a gyakorlatot és a videóban feltüntetett szakértői véleményt betartani,mert ez fogja eredményezni a gyakorlat maximális hatékonyságát.